Пошуковий запит: (<.>A=Пересічний М$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 1999
|
2. | Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2001
|
3. | Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : Зб. наук. пр. — К., 2000
|
4. |
Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
|
5. | Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму : Зб. наук. пр. — К., 1998
|
6. | Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку : Матеріали Всеукр. студ. конф., 22 - 23 лют. 2005 р. — К., 2005
|
7. |
Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
|
8. | Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2002
|
9. | Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2003
|
10. |
Пересічний М. І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок. — К.: КНТЕУ, 2003
|
11. |
Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. — К.: КНТЕУ, 2003
|
12. | Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
|
13. | Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2004
|
14. |
Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — К., 2008
|
15. |
Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення : монографія. — К., 2008
|
16. |
Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
|
17. |
Пересічний М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 1999
|
18. |
Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — 2-ге вид., переробл. та доповн. — К., 2010
|
19. |
Мазаракі А. А. Проектування готелів : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2012
|
20. |
Мазаракі А. А. Проектування готелів : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2012
|
| |