РЕФЕРАТИВНА БАЗА ДАНИХ "УКРАЇНІКА НАУКОВА"
Abstract database «Ukrainica Scientific»


Бази даних


Реферативна база даних - результати пошуку


Вид пошуку
у знайденому
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком виданнявидом документа
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (32)Журнали та продовжувані видання (1)Автореферати дисертацій (1)Наукова періодика України (44)
Пошуковий запит: (<.>A=Пересічний М$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 25
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 1999
2.
Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2001
3.
Проблеми якості у громадському харчуванні, готельному господарстві і туризмі : Зб. наук. пр. — К., 2000
4.

Пересічний М. І. Технологія виробництва продукції громадського харчування радіозахисної дії - теорія та практика. — К.: "Медекол" МНІЦ БІО-ЕКОС, 1999
5.
Удосконалення технології та організації масового харчування, готельного господарства і туризму : Зб. наук. пр. — К., 1998
6.
Готельно-ресторанний бізнес: сучасний стан та перспективи розвитку : Матеріали Всеукр. студ. конф., 22 - 23 лют. 2005 р. — К., 2005
7.

Пересічний М. І. Підсолоджувальні речовини у харчуванні людини : Моногр. — К., 2004
8.
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2002
9.
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2003
10.

Пересічний М. І. Технологія продукції громадського харчування з використанням біологічно активних добавок. — К.: КНТЕУ, 2003
11.

Пересічний М. І. Харчування людини і сучасне довкілля: теорія і практика. — К.: КНТЕУ, 2003
12.
Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опор. конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування". — К., 2003
13.
Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах : Зб. наук. пр. — К., 2004
14.

Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — К., 2008
15.

Пересічний М. І. Технологія продуктів харчування функціонального призначення : монографія. — К., 2008
16.

Пересічний М. І. Сучасні технології борошняних кондитерських виробів функціонального призначення. — 2008 // Наук. пр. Нац. ун-ту харч. технологій.
17.

Пересічний М. І. Наукове обгрунтування та розробка технологій продуктів громадського харчування радіозахисної дії : Автореф. дис... д-ра техн. наук : 05.18.16. — К., 1999
18.

Мазаракі А. А. Проектування закладів ресторанного господарства : навч. посіб. — 2-ге вид., переробл. та доповн. — К., 2010
19.

Мазаракі А. А. Проектування готелів : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2012
20.

Мазаракі А. А. Проектування готелів : навч. посіб. для студ. ВНЗ. — К., 2012
...
 
Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
Відділ наукового формування національних реферативних ресурсів
Інститут проблем реєстрації інформації НАН України

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського